Binnen Buiten Spelen Free running

Op woensdag 2 maart van 13.30 – 15.30 uur organiseert Sportservice Schagen samen met ons, een freerunning-middag in combinatie met een boardingvoetbaltoernooi in de Niedorphal, Hartweg 35 in Winkel.

 

Instuif
Kinderen uit groep 3 t/m 8 konden de laatste weken op de woensdagmiddag tegen betaling van €2,- gebruik maken van de Niedorphal. Zo kon er met medewerking van de sportverenigingen kennis gemaakt worden met voetbal, badminton en handbal tijdens deze spontane sportinstuif. Zo’n 15-40 kinderen kwamen er elke woensdagmiddag opdraven om 2 uur intensief te kunnen sporten, een groot succes dus!

 

Afsluiting

De reeks spontane sportinstuiven wordt op woensdag 2 maart (in de voorjaarsvakantie) afgesloten met een combinatie van freerunning en een boardingvoetbaltoernooi. De groep zal worden ingedeeld in 2 leeftijdscategorieën waarna ze een uur aan freerunning doen en een uur een onderling boardingvoetbaltoernooi kunnen spelen.

 

Doe mee

Lijkt het je leuk om die middag aan te sluiten, kom dan in je sportkleding lekker meedoen. Vergeet ook je zaalschoenen niet en deze middag zijn de kosten om mee te mogen doen ook €2,-.

 

Informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Pearl Haakman van Sportservice Schagen, tel: 0224 – 214774 of via de mail phaakman@sportserviceschagen.nl

 

freerunning freerunning